Artoteket Erhverv

OBS: Artoteket lukker d. 1. april 2018.
Det er derfor ikke længere muligt at lave erhvervsaftaler. Kontakt velkommen@artoteket.dk for mere information. 

Skab et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø med kunst

Vores fysiske arbejdsmiljø har stor betydning for vores evne til at tænke kreativt og løse svære problemstillinger. Alt for ofte ender vores kontorer dog som statiske miljøer, hvor vaner og ”vi plejer..” stortrives. Det vil vi gøre noget ved!    

Med Artoteket bliver jeres kontor til en levende arbejdsplads, hvor skiftende kunstværker fra spirende nordiske kunstnere, sætter rammen for en innovativ hverdag. Nye ideer udkrystalliserer sig, når der gives plads til en lille smule kaos, forandring og fornyelse.

SÅ NEMT ER DET

Vi starter med en indledende dialog, typisk over telefonen. Herefter vil en af Artotekets kuratorer komme på besøg i virksomheden, for at besigtige lokalerne, og specificere indholdet i lejeaftalen, så tilbuddet matcher jeres virksomheds individuelle ønsker og behov.

Jeres virksomhed vil blive tildelt en fast kurator, der vil hjælpe med at udvælge og kuratere udstillingerne – Det er også Artotekets kurator der står for opsætning og nedtagning af udstillingerne.

ET SKRÆDDERSYET KUNSTABONNEMENT

Hos Artoteket får I et skræddersyet kunstabonnement, med levering, afhentning, ophængning og kuratering af kunstværker, ligesom vi også tilbyder Talks og Workshops fra de udstillende kunstnere og Artotekets kuratorer

Priser

Kunstabonnement : 950 kr. – 8.000 kr. / måneden

Enkeltstående udstilling : 5.000 kr. – 30.000 kr. / 3 måneder

Talks : 2.500 kr. / 45 min

Workshops : 5.000 kr. – 25.000 kr.

Ved køb af et eller flere udstillede værker, gives der op til 50% rabat på kunstabonnementet.

Alle priser er ex. moms.

VIDSTE DU AT KUNST ER FRADRAGSBERRETIGET ?

Der er mange fordele ved at leje kunst. Du kan for eksempel trække lejeomkostningerne fra som helt almindelige driftsomkostninger.

Ved køb af originale værker, der hænges eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan virksomheden desuden afskrive omkostningerne efter samme regler som ved afskrivning af inventar med op til 25% om året.

FÅ MERE VIDEN om kunst og erhverv

Kunst på arbejdspladsen giver øget medarbejdertilfredshed, skaber et innovativt arbejdsmiljø, og tiltrækker dygtige og kreative medarbejdere. Læs mere om hvordan på vores blog.

Tilmeld din virksomhed til vores nyhedsbrev! Så er du sikker på ikke at gå glip af ny viden om kunst og arbejdsmiljø, eller et godt tilbud!

Find jeres nye kunstværker i dag

Gå på opdagelse i vores galleri, og udvælg hvilke værker jeres virksomhed skal have glæde af i næste måned.

Vores kuratorer sørger for at finde frem til nye kunstnere, der matcher jeres virksomheds ønsker og stil. Hvis i ikke kan finde det perfekte match i vores online galleri, må I derfor endelig tage kontakt til os - Så vi sammen kan finde de kunstværker, som både jeres medarbejdere og kunder kan spejle sig i. 

. . .