OM

Vision

Artoteket er sat i verden for at skabe tilgængelige kunstoplevelser for dig og mig.

Samtidskunst afspejler den verden, vi lever i. Den kan vise os sider af os selv, vi genkender, og sider, vi helst lukker øjnene for. Samtidskunst omhandler os alle og påvirker os alle. Derfor er det også noget, vi alle sammen er kvalificerede til at forholde os til.

Vi mener, at samtidskunst med de rette greb kan skabe den nysgerrighed og forundring, der skal til for at skabe øget forståelse og dialog blandt mennesker. Hvis vi altså er villige til at lade alle være med. — Så lad os dele kunsten!

Læs mere.

Medlemskab

Som medlem af Artoteket kan du låne kunstværker på abonnementsbasis og dermed få råd til mere kunst, prøve forskellige kunstneriske stilarter og genrer af og altid have nye værker at fascineres over.

Som medlem kan du:

  • Låne kunstværker fra Artotekets samling
  • Få leveret af nye kunstværker direkte til døren
  • Reservere nye værker online
  • Deltage i medlemsarrangementer og modtage specielle medlemsrabatter

Læs medlemsbetingelserne, eller få svar på dine spørgsmål i vores F.A.Q., og start dit medlemskab idag.

Kunstner

Artoteket optager nye kunstnere ved et open call 4 gange om året. Du kan ansøge om at blive optaget i Artotekets kunstsamling og kunstnernetværk, hvis du har ambition om at arbejde professionelt med din kunst, og hvis du inden for de sidste to-fem år har vist en målrettet aktivitet mod at udforske og udvikle egne kunstneriske evner.

Bliver du optaget i Artotekets kunstsamling og kunstnernetværk, bliver dine værker formidlet igennem vores online platforme og fysiske galleri, bl.a. igennem salonaftener, Instagram-take-overs, kunstnerinterviews og features i nyhedsbreve. Derudover har du mulighed for at deltage i og bidrage til udstillinger, workshops, kunstnernetværksmøder og diverse projekter med vores forskellige samarbejdspartnere.

Læs mere og start din ansøgning.

Artoteket Erhverv

Vores fysiske arbejdsmiljø har stor betydning for vores evne til at tænke kreativt og løse svære problemstillinger. Alt for ofte ender vores kontorer dog som statiske miljøer, hvor vaner og ”vi plejer..” stortrives. Det vil vi gøre noget ved!    

Derfor har vi udviklet en service, der skaber kontinuerlig og inspirerende fornyelse på arbejdspladsen, så både medarbejdere og kunder oplever en virksomhed i udvikling, de kan spejle sig i. 

Med Artoteket bliver jeres kontor til en levende arbejdsplads, hvor skiftende kunstværker fra spirende nordiske kunstnere, sætter rammen for en innovativ hverdag. Nye ideer udkrystalliserer sig, når der gives plads til en lille smule kaos, forandring og fornyelse.

Læs mere og få et uforpligtende tilbud.

Teamet

Artoteket drives af en håndfuld iværksættere, kuratorer, projektledere og kunstformidlere med passion for samtidskunst og kulturel iværksætteri.

Vi er løbende på udkig efter nye kompetente mennesker, så hold øje med vores jobopslag, eller send en uopfordret ansøgning med CV til VELKOMMEN [AT] ARTOTEKET.DK 

Lige nu er vi på udkig efter en kurator og to formidlere.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi vores galleri til en kop kaffe. 

@: VELKOMMEN [AT] ARTOTEKET.DK

Tlf: 42 45 71 44

Åbningstider

Galleri: 10.00-16.00 første og sidste weekend i måneden.

Telefonen: 10.00-17.00 alle hverdage.